Een artikel in de ForYOU over CITTI coaching: Doe waar je blij van wordt!

Je bent niet meer gelukkig in je relatie, je baan of met je leven. Je hebt het gevoel dat je op een druk kruispunt beland bent en een keuze moet maken, maar je hebt geen idee welke kant je op moet. Aan de ene kant verlamt het je en aan de andere kant voel je de onzekerheid en stress in je lijf groter worden.

Soms lukt het je niet om er zelf uit te komen en heb je een duwtje nodig om weer in beweging te komen. Een klankbord, iemand die je een spiegel voorhoudt en je weer inzicht geeft in je eigen wensen en verlangens. Je leert om te luisteren naar jezelf en naar je lijf, naar je eigen gevoel.

Als coach komt Kitty van Straten dit dagelijks tegen. ‘Mensen zitten vaak vast in gewoontes en patronen en zijn vergeten wat ze zelf echt belangrijk vinden. Stress zie je bij alle leeftijden. Ook jongeren krijgen al met keuzestress of burn-out te maken.’

Kitty werkt intuïtief en oplossingsgericht. ‘Niet het probleem, maar de oplossing neem ik als uitgangspunt. Wat gaat er wel goed? Wat is belangrijk voor je en wat wil je realiseren? Problemen loslaten en stilstaan bij wat je hart je ingeeft, zodat je kunt kiezen voor wat je werkelijk wilt. Graag ga ik met je naar buiten. In de natuur doe je een beroep op al je zin­tuigen, kom je uit je hoofd en bij je gevoel. Ik help je om weer in beweging te komen. Letterlijk én figuurlijk.’

Cliënten zien oplossingen en mogelijkheden, waardoor het zelfvertrouwen toeneemt en een kort coachtraject snel resultaat geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *