Over Kitty

Stresscoaching

Kitty is een coach met jarenlange ervaring in het onderwijs. Zij heeft met grote deskundigheid en passie studenten begeleid met hun pakketkeuze en vervolgopleiding. Haar motto is: Doe waar je blij van wordt !  Zij is sociaal, loyaal en gaat de verbinding aan.
Zij helpt met het vinden van je drijfveren. Wat past bij je en waar word je gelukkig van? Zij is geïnteresseerd, heeft een groot empathisch vermogen en luistert goed naar je. Ze legt de vinger op de zere plek en trekt je uit je comfortzone.

Zij is gespecialiseerd in stresscoaching en preventie van burn-out.

Je kunt bij haar terecht met coachvragen op het gebied van levensloop, werk en studie. Zij draagt geen oplossingen aan, maar laat je inzicht krijgen in de situatie.Onder begeleiding werk je aan je eigen verbeterpunten en zie je de situatie vanuit een nieuw perspectief. Zij helpt je  om structuur aan te brengen en te zorgen dat je via tussenstappen je doelen kunt behalen.
Haar kracht ligt in het luisteren en het stellen van de juiste vragen, zodat je je eigen situatie vanuit een ander perspectief kunt bekijken.

Zij werkt voornamelijk intuïtief en oplossingsgericht. Gaat uit van wat er goed gaat en werkt van daaruit naar oplossingen.